Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Infodag Systemisch Coachen

Systemisch Coachen

Systemisch Coachen

Systemisch coachen: Werken met opstellingen is een geweldige manier om inzicht te krijgen in de werking van jouw eigen interne systeem. Maar er is veel meer. Zo biedt het ook een zeer verhelderende blik op de systemen en patronen die spelen binnen relaties, familie, afdelingen en zelfs organisaties. Echter, het werken met groepen om deze systemen op te stellen, kan een drempel vormen voor mensen om deze geweldige methodiek te gebruiken. De TranceArt Academie biedt daarom een kwalitatief hoogwaardige opleiding, waarin je zowel leert op te stellen met groepen, maar vooral ook hoe je dat bijvoorbeeld met z’n tweeën kunt doen!  

Tijdens deze opleiding leer je in de volle omgang gebruik te maken van de rijkheid aan mogelijkheden van Systemisch Coachen. Systemisch Coachen is daarmee een zeer waardevolle opleiding, zowel voor mensen die voor het eerst met systemisch werken in aanraking komen, als voor hulpverleners, coaches en (hypno)therapeuten, die hun gereedschapskist willen uitbreidingen.

Systemisch werken maakt het mogelijk dat er vaak efficiënt  inzicht, een makkelijker beweging van denken naar voelen, meer ‘ervaren in plaats van praten over’ en uiteindelijk heling plaats kan vinden.

Enkele voorbeelden:
  • Kijk eens door de ogen van jouw kind naar jezelf.
  • Hoe is de relatie met jouw schaduwstuk: is er ruimte voor verbetering?
  • Zie jouw angst eens in de ogen.
  • Wat speelt er in de relatie met jouw moeder/vader/zus/broer?
  • Hoe werk in mijn eigen NLP-model systemisch uit?
Accreditatie

De NBVH heeft de opleiding Systemisch Coachen geaccrediteerd met maar liefst 60 bijscholingspunten voor therapeuten die bij de NBVH zijn aangesloten.

%d bloggers liken dit: