Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken

Opleidingslocatie

 


 

 

 

 

Informatieavond NLP

 

 

 

 

 

Overnachten TranceArt Academie

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Opleidingslocatie

De TranceArt Academie is gevestigd in een prachtig pand aan het Colijnplein 16 in Den Haag, vlakbij de boulevard van Kijkduin. De opleidingslocatie is uitstekend bereikbaar met auto, tram en bus.

Voor degenen die tijdens de weekenden lessen volgen aan De TranceArt Academie bestaat de mogelijkheid om gratis te parkeren op het eigen terrein van De TranceArt Academie. Daarnaast zijn er tegenover het Colijnplein ruimschoots parkeermogelijkheden aanwezig.
De opleidingslocatie is zeer goed toegankelijk voor minder validen mensen. Zo zijn een invalidenlift,  twee gewone liften en een aparte invalidentoilet aanwezig.

Leszalen

Onze academie telt, naast een centrale receptie en twee aparte toiletgroepen voor dames en heren, 4 leszalen, variërend van 37 m2 tot maar liefst 68 m2, waarvan er enkele zijn uitgerust met smart boards, vaste beamers en geluidsinstallatie. Tevens zijn er 2 vaste therapeutenkamers/oefenruimtes aanwezig. In onze gezellige eetgelegenheid ‘De Keizerin’ bestaat de mogelijkheid om te genieten van een lekker kopje koffie, te ontbijten of te lunchen.

Huren therapeutenkamer of zaal

De TranceArt Academie biedt de mogelijkheid aan hen die dat willen om een therapeutenkamer voor hun praktijk of een zaal voor grotere bijeenkomsten te huren. Voor meer informatie hierover en de tarieven voor het huren van een therapeutenkamer of een zaal, kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overnachten

Studenten en deelnemers aan bijscholingen en cursussen die van ver moeten komen, kunnen in de TranceArt Academie blijven overnachten. Speciaal voor dit doel hebben we de beschikking over een slaapzaal, twee slaapkamers voor één of twee personen en een ruime douchegelegenheid. Voor meer informatie over onze overnachtingsmogelijkheden en reserveringen, klik hier.

Betaalmogelijkheden

De TranceArt Academie beschikt over verschillende betaalmogelijkheden. Uiteraard kan er per bank worden overgemaakt. Daarnaast is pin-betaling mogelijk aan de centrale balie. Bovendien is naast de hoofdingang een pinautomaat aanwezig, zodat ook contant kan worden afgerekend aan de centrale balie van De TranceArt Academie.

Omgeving

In de omgeving van onze academie zijn uitgebreide faciliteiten aanwezig. Ons gebouw ligt recht tegenover het De Savorin Lohman Winkelcentrum. Dit winkelcentrum telt, naast een Albert Heijn XL en een Aldi, een groot aantal winkels en 3 eetgelegenheden. Het strand van Kijkduin is op 5 minuten rijafstand gelegen. Daarnaast ben je in 10 minuten tijd in het centrum van Den Haag.


%d bloggers liken dit: