Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
NLP Informatiebijeenkomst

NLP Opleidingen

NLP Opleidingen

NLP Opleidingen TranceArt AcademieNLP (Neuro Liguïstisch Programmeren) komt voort uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten/bekwaamheden. Binnen de NLP kijken we naar gedachtepatronen, emoties en gedrag die wel of niet leiden tot succes. Welke (onbewuste) strategieën motiveren ons, stimuleren ons oplossingsgericht denken en verbreden onze ‘landkaart’ en welke niet?

NLP stelt jou dus in staat om jouw denkt-, taal-, en gedragspatronen te ontdekken en te veranderen. Door jezelf anders te programmeren, leg je letterlijk nieuwe neurologische banen aan, die leiden tot heldere en effectieve communicatie en denk- en gedragspatronen die jou helpen om succesvol te zijn in het behalen van jouw doelen.
Het is dan ook niet vreemd dat NLP veelvuldig wordt toegepast bij persoonlijke ontwikkeling en coaching en veel wordt ingezet in het onderwijs en bedrijfsleven.

De TranceArt Academie in Den Haag biedt jou 2 erkende opleidingen NLP:

 • NLP Practitioner (18 lessen) De NLP Practitioner is erkend op Europees niveau, daarnaast door de NVNLP, de Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten (NBVH ) 90 Bijscholingspunten en de Beroepsvereniging Gewichtsconsultenten Nederland (BGN) 18 bijscholingspunten.
 •  NLP Master Practitioner (18 lessen) De NLP Master Practitioner is erkend op Europees niveau en daarnaast door de NVNLP.

In de nabije toekomst wordt het mogelijk om na de NLP Master Practitioner af te studeren als NLP Coach.

 • NLP Practitioner opleiding

  NLP Practitioner opleiding

  NLP Practitioner Opleiding De erkende weekendopleiding NLP Practitioner bestaat uit 18 inspirerende lessen, waarin jij kunt leren volledig zelf aan het roer te staan van jouw eigen leven. Je krijgt... Lees meer >
  Lees meer...
 • NLP Master Practitioner

  NLP Master Practitioner opleiding

  NLP Master Practitioner: Internationaal gecertificeerd De internationaal gecertificeerde opleiding NLP Master Practitioner bestaat uit 18 lessen. Tijdens de opleiding bekwaam jij je verder in NLP- technieken. Er vindt zowel een... Lees meer >
  Lees meer...
%d bloggers liken dit: