Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
NLP Opleidingen

NLP Opleidingen

NLP Opleidingen

NLP Opleidingen: De TranceArt Academie in Den Haag is hèt opleidingsinstituut op het gebied van NLP. Niet voor niets dus dat wij meerdere opleidingsmogelijkheden bieden.

NLP (Neuro Liguïstisch Programmeren) komt voort uit het bestuderen van mensen met uitzonderlijke kwaliteiten/bekwaamheden. Binnen de NLP kijken we naar gedachtepatronen, emoties en gedrag die wel of niet leiden tot succes. Welke (onbewuste) strategieën motiveren ons, stimuleren ons oplossingsgericht denken en verbreden onze ‘landkaart’ en welke niet?
NLP stelt jou dus in staat om de denkt-, taal-, en gedragspatronen van cliënten te ontdekken en te veranderen. Door anders te programmeren, leg je letterlijk nieuwe neurologische banen aan, die leiden tot heldere en effectieve communicatie en denk- en gedragspatronen die helpen om succesvol te zijn in het behalen van doelen.
Het is dan ook niet vreemd dat NLP een zeer waardevolle gereedschapskist biedt voor persoonlijke ontwikkelings- en coachingstrajecten en veelvuldig wordt ingezet in het onderwijs en bedrijfsleven.

De TranceArt Academie in Den Haag biedt jou:

  • NLP Tranceformatie Practitioner (18 lessen) De NLP Practitioner is erkend op Europees niveau en daarnaast door Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten (NBVH ) 90 Bijscholingspunten en de Beroepsvereniging Gewichtsconsultenten Nederland (BGN) 18 bijscholingspunten.
  • NLP Tranceformatie Master (18 lessen) De NLP Master Practitioner is erkend op Europees niveau.
  • NLP Tranceformatie Coach (4 x 9 lesblokken op HBO- niveau en Europees erkend) waarin je wordt opgeleid tot zelfstandig en erkend NLP Tranceformatie Coach.
%d bloggers liken dit: