Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
NLP Opleidingen

NLP Informatiebijeenkomst op zaterdag 1 juli

NLP Informatiebijeenkomst op zaterdag 1 juli

NLP Informatiebijeenkomst

NLP Informatiebijeenkomst : Ben jij geïnteresseerd in NLP? Wil jij op een succesvolle manier jouw doelen in jouw privéleven en/of jouw carrière halen? Dan ben je op zaterdag 1 juli aanstaande van harte welkom tijdens de Informatiebijeenkomst van de erkende opleiding NLP Practitioner van De TranceArt Academie in Den Haag. Aanvang: 10.00 uur.

Tijdens de informatiebijeenkomst krijg je onder meer uitgebreid informatie over de opleiding en is er alle gelegenheid voor jou om vragen te stellen. Daarnaast kun je kennis maken met de docenten en ons opleidingsinstituut.

De opleiding NLP Practitioner start op zaterdag 2 september 2017.

NLP Informatiebijeenkomst 2017 – 2018

Informatiebijeenkomst NLP Zaterdag 1 juli 2017 10.00 – 13.00 uur Aanmelden

Wil je tijdens de Informatiebijeenkomst aanwezig zijn? Geef je dan hier op en vink de Informatiebijeenkomst NLP aan. Deelnemers worden vriendelijk gevraagd uiterlijk een kwartier voor aanvang aanwezig te zijn.

Persoonlijk gesprek

Kun jij niet aanwezig zijn tijdens de informatiebijeenkomst NLP? Geen nood. Neem dan telefonisch contact met ons op. We zijn graag bereid jouw vragen te beantwoorden.

%d bloggers liken dit: