Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Inschrijven

Inschrijven Bijscholingen

""
1
Inschrijving: Bijscholingen
Ik schrijf mij in bij de TranceArt Academie voor de volgende bijscholing(en):Meerdere keuzes mogelijk
Adresgegevens
Achternaam (inclusief meisjesnaam)
Voorletters
Roepnaam
Sekse
Geboortedatum
Geboorteplaats
Adresincl. huisnummer
PCpostcode
Plaatswoonplaats
Telefoonmobiel
Telefoonprivé
BeroepHuidig beroep
OpleidingHoogste opleiding
Lid beroepsvereniging
Voorwaarden en Akkoord
Indien: Bijzondere inductiesOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 295,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Bijzondere inducties. Jouw inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: Ericksoniaanse Hypnose IOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich inschrijft voor deze bijscholing, om voor aanvang van de bijscholing, het bedrag van € 292,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v..v zijn/haar naam en Ericksoniaanse Hypnose I. De inschrijving is pas definitief als het bedrag is ontvangen.
Indien: Ericksoniaanse Hypnose IIOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich inschrijft voor deze bijscholing, om voor aanvang van de bijscholing, het bedrag van € 292,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v..v zijn/haar naam en Ericksoniaanse Hypnose II. De inschrijving is pas definitief als het bedrag is ontvangen.
Indien: Medische HypnotherapieOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor aanvang van de bijscholing, het totaalbedrag of tenminste de 1e termijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Medische hypnotherapie. Bij afmelding tijdens de bijscholing blijft de betalingsverplichting bestaan.
Indien: Hypnotische MaagbandOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor aanvang van de bijscholing het totale bedrag of de 1e termijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en 'Hypnotische Maagband'. Inschrijvinu. Bij afmelding tijdens de bijscholing blijft de betalingsverplichting bestaan.
Indien: Voorouderregressieer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 359,50 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Voorouderregressie.
Indien: ObsessorenOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 359,50 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Obsessoren.
Indien: Voice DialogueOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum het bedrag van € 1.095 of de 1e maandtermijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Voice Dialogue.
Indien: NLP PractitionerOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze opleiding inschrijft, vóór de op de factuur aangegeven datum, het totaalbedrag van € 2.995,- of minimaal 1 maandtermijn over te maken op bankrekening NL88 INGB 0003000489 t.n.v. TranceArt Academie, o.v.v. NLP Practitioner en zijn/haar naam. De plaatsing is definitief na ontvangst van de (1e) betaling. Bij eventuele afmelding korter dan 14 dagen voor aanvang van de opleiding wordt er geen restitutie van het geld verleend.
Indien: Geweldloos CommunicerenOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 438,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Geweldloos Communiceren.
Indien: Inspirational BreathworkOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 292,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Inspirational Breathwork.
Ik ben bekend met de Algemene Voorwaarden.
Previous
Next
%d bloggers liken dit: