Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Inschrijven

Inschrijven Bijscholingen

""
1
Inschrijving: Bijscholingen
Ik schrijf mij in bij de TranceArt Academie voor de volgende bijscholing(en):Meerdere keuzes mogelijk
Adresgegevens
Achternaam
Voorletters
Roepnaam
Sekse
Adresincl. huisnummer
PCpostcode
Plaatswoonplaats
Telefoonmobiel
Telefoonprivé
BeroepHuidig beroep
OpleidingHoogste opleiding
Lid beroepsvereniging
Voorwaarden en Akkoord
Indien: Bijzondere inductiesOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 295,- over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Bijzondere inducties. Jouw inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: VoorouderregressieOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 359,50 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Voorouderregressie. Jouw inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: AssociatietrainingOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 359,50 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Associatietraining. Inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: ObsessorenOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum, het bedrag van € 359,50 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Obsessoren. Inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Indien: Medische HypnotherapieOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor aanvang van de bijscholing, het inschrijfgeld van minimaal € 349,50 over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Medische hypnotherapie. Bij afmelding tijdens de bijscholing blijft de betalingsverplichting bestaan. Inschrijving is pas definitief als het inschrijfgeld is ontvangen.
Indien: NLP PractitionerOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze opleiding inschrijft, vóór de op de factuur aangegeven datum, het totaalbedrag van € 1.950 of minimaal 1 maandtermijn over te maken op bankrekening NL88 INGB 0003000489 t.n.v. TranceArt Academie, o.v.v. NLP Practitioner en zijn/haar naam. De plaatsing is definitief na ontvangst van de (1e) betaling. Bij eventuele afmelding korter dan 14 dagen voor aanvang van de opleiding wordt er geen restitutie van het geld verleend.
Indien: Ericksoniaanse Hypnose IOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich inschrijft voor deze bijscholing, om voor aanvang van de bijscholing, het bedrag van € 287,60 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v..v zijn/haar naam en Ericksoniaanse Hypnose I. De inschrijving is pas definitief als het bedrag is ontvangen.
Indien: Ericksoniaanse Hypnose IIOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich inschrijft voor deze bijscholing, om voor aanvang van de bijscholing, het bedrag van € 287,50 over te maken op bankrekening NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v..v zijn/haar naam en Ericksoniaanse Hypnose II. De inschrijving is pas definitief als het bedrag is ontvangen.
Indien: Hypnotische MaagbandOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor aanvang van de bijscholing het totale bedrag of de 1e termijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en 'Hypnotische Maagband'. Inschrijving is pas definitief als de eerste betaling is ontvangen. Bij afmelding tijdens de bijscholing blijft de betalingsverplichting bestaan.
Indien: Voice DialogueOndergetekende verplicht zich, wanneer hij/zij zich voor deze bijscholing inschrijft, voor de op de factuur aangegeven datum het bedrag van € 1.259,64 of de 1e maandtermijn over te maken op bankrekeningnummer NL88INGB0003000489 t.n.v. de TranceArt Academie o.v.v. zijn/haar naam en Voice Dialogue. Inschrijving is pas definitief als het bedrag ontvangen is.
Ik ben bekend met de Algemene Voorwaarden.
Previous
Next
%d bloggers liken dit: