Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2018 - 2019 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Geweldloos communiceren

Geweldloos Communiceren 18 pnt.

Geweldloos communiceren

Communiceer vanuit jezelf

Geweldloos communiceren of beter gezegd authentiek communiceren. Het lijkt zo logisch en gemakkelijk. Niets is minder waar. In de praktijk is het vaak een hele opgave en soms communiceren we zelfs agressiever dan we ons zelf beseffen. Geheel onbedoeld natuurlijk, maar daardoor komen we wel onnodig oordelend over.

En dat kan nog weleens voor problemen zorgen, zowel in privé-relaties met onze partner, onze kinderen of familieleden en vrienden, maar ook op ons werk met leidinggevenden, collega’s, klanten of cliënten.

Tijdens de erkende bijscholing/training Geweldloos Communiceren van De TranceArt Academie in Den Haag kun je leren communiceren vanuit eigenheid, authenticiteit en autonomie. Geweldloos leren communiceren is een beproefde methode om werkelijk vanuit jezelf in verbinding te staan met jouw buitenwereld. Je zult verstelt staan van het resultaat.

Tijdens de bijscholing/training komen de volgende onderdelen aanbod:

 • Herkennen van eigen gevoelens en behoeftes.
 • Herkennen van het verschil tussen communiceren vanuit de inhoud of vanuit het proces.
 • Herkennen van interpretaties en communicatiestrategieën.
 • Volledige verantwoordelijkheid durven nemen voor wat jouw verbaal en non-verbaal uitdraagt.
 • Veel meer in het hier en nu leven.
 • Minder vol zijn van jezelf, waardoor er meer ruimte is voor de ander.
 • Zuiver waarnemen en luisteren zonder ‘logische’ interpretaties.
 • Leren herkennen wat universele behoeftes zijn van mensen zonder onderscheid te hoeven maken in wat gebonden is aan cultuur, afkomst, overtuiging of religie.
Doelgroep:
 • Voor iedereen die vanuit eigenheid, authenticiteit en autonomie wil leren te communiceren.
 • Voor iedereen die het al dan niet beroepsmatig gezien nodig vindt/heeft om zijn of haar communicatie verder te verbeteren om zo zijn of haar doelen te bereiken.
 • Voor hulpverleners en therapeuten

Het is mogelijk om als groep of team deel te nemen aan de training/bijscholing Geweldloos Communiceren.

Docent:

Coen Sprenger is als docent Regressietherapie, Seksueel Misbruik en Geweldloos Communiceren verbonden aan De TranceArt Academie in Den Haag. Hij geldt op alle drie de gebieden als een specialist. Te meer omdat hij zijn jarenlange praktijkervaring als oud- rechercheur op een unieke wijze heeft weten te combineren met zijn vaardigheden als professioneel coach, trainer, docent en regressietherapeut.
Coen volgde jarenlang opleidingen en trainingen op het gebied van gemeenschappelijke veiligheidszorg, geweldloze communicatie, agressietrainingen, openbare orde en veiligheid en diverse therapeutische opleidingen op HBO-niveau. Naast zijn werk als docent voert Coen Sprenger als coach, trainer en therapeut een eigen praktijk onder de naam Coendalinie.

Overnachting:

Voor degenen die van ver moeten komen en/of dat willen, bestaat de mogelijkheid tot overnachting, inclusief ontbijt voor € 20,- p.p.p.n., exclusief 6% BTW (€ 1,20) Reserveer tijdig!

Certificaat
Na afloop ontvangt je het officiële (bijscholings)certificaat van De TranceArt Academie.
Accreditatie

Deze training is door de NBVH geaccrediteerd met 18 bijscholingspunten.

Investering

€ 438,- (Inclusief koffie en thee)

Data
Bijscholing Data Tijdstip
Geweldloos Communiceren Nieuwe data volgen 10.00 – 17.00 uur
Geweldloos Communiceren Nieuwe data volgen 10.00 – 17.00 uur
Geweldloos Communiceren Nieuwe data volgen 10.00 – 17.00 uur
Inschrijven

Klik hier

%d bloggers liken dit: