Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
Bijzondere inducties

Bijzondere inducties

Bijzondere inducties

Bijzondere inducties: Steeds meer Hypnotherapeuten hebben belangstelling voor bijzondere, snelle(re) inducties. Dat is logisch, want ze stellen jou als therapeut in staat om jouw cliënten in een korte tijd in een diepere trance te begeleiden.

Er zijn verschillende bijzondere inducties. De bekendste is de ‘Handshake’, die is ontwikkeld door Milton Erickson, de grondlegger van de moderne Hypnotherapie. Deze inductietechniek werd later doorontwikkeld door Richard Bandler, één van de grondleggers van de NLP.

Inducties en fenomenen

Naast de ‘Handshake’ interrupt, ga je tijdens deze 2-daagse training ook aan de slag met de ‘Elman inductie’, shock- inducties, waarbij je een cliënt door middel van een korte shock in trance begeleid en met verschillende deep trance- fenomenen, waaronder de arm catalepsie en amnesie.

Voor wie?

Voor afgestudeerde Hypnotherapeuten en degenen die een opleiding of training op dit gebied volgen of hebben gevolgd.

Datum:

Vrijdag 26 en en Zaterdag 27 mei 2017
Van 10.00 tot 17.00 uur.

Investering in jezelf:

€ 295,- inclusief koffie en thee en lunch.

Docent:

Erik Willems is Hypnotherapeut en gecertificeerd NLP- trainer. Daarnaast is hij als hoofddocent NLP verbonden aan De TranceArt Academie, waar hij eveneens NLP- lessen doceert aan de studenten van de beroepsopleiding Hypnose- en Regressietherapeut en de trainingen Ericksoniaanse Hypnose I en II en Bijzondere inducties verzorgt. Erik Willems volgde verschillende andere opleidingen en trainingen, waaronder Street Hypnosis bij Don Spencer in Las Vegas. Daar leerde hij onder andere hoe snelle inducties werken en hoe je shock inducties gebruikt.

Accreditatie:

Voor deze training is accreditatie aangevraagd bij de NBVH.

Inschrijven:

Schrijf je hier in

%d bloggers liken dit: