Download onze nieuwe brochures!

Lees alles over onze opleidingen voor 2017 - 2018 !
download de brochure voor Trancetherapeut en Hypnose en Regressietherapeutdownload de brochure voor Natuurgeneeskundig Energetisch Therapeutdownload de brochure voor NLP Practitioner en NLP Master Practitioner opleidingdownload de brochure voor de opleiding Systemisch Werken
NLP Practitioner opleiding

NLP Practitioner 90 pnt

Erkening NLPNLP Practitioner Opleiding: 90 bijscholingspunten NBVH

In de NLP Practitioner Opleiding van de TranceArt Academie in Den Haag staan communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal. Het is een 14-daagse training waarin je leert wat NLP is, wat je ermee kan en natuurlijk hoe je het gebruikt in je eigen leven.

Het belangrijkste wat je moet weten wanneer een NLP practitioner opleiding gaat doen is waarom je dat zou willen, en dat is iets wat je alleen zelf kunt bepalen. Vaak beginnen mensen zo’n opleiding omdat ze meer uit het leven willen halen dan ze tot nu toe doen. Het gevoel dat er meer in je zit dan je er uit haalt. De Amerikaanse schrijver George Leonard zegt: Wat je leeftijd, afkomst of opleiding ook is, wat je echt bent is vooral ongebruikt potentieel’. Als dat voor jouw gevoel ook zo is dan biedt NLP echt veel kansen voor je.

Maar wat is NLP?

NLP is een verzameling van technieken, overtuigingen en uitgangspunten welke gebruikt wordt voor persoonlijke ontwikkeling en coaching. Daarnaast wordt het ook veel ingezet in het onderwijs, het bedrijfsleven en in marketing. Maar ook als therapeut kan NLP een zeer waardevolle en krachtige aanvulling zijn. NLP kan zowel een aanvulling zijn op bestaande therapieën, maar wordt ook op zichzelf ingezet om mensen te helpen bij bijvoorbeeld fobieën, angst om te spreken in het openbaar, stress of depressieve klachten.

Dus zowel voor persoonlijke groei als in een professionele context kan NLP je verder helpen.

 Wat er onder andere aan bod komt:
 • De geschiedenis van NLP
 • Het NLP communicatie model (hoe werkt communicatie volgens NLP)
 • Rapport maken (hoe maak je ‘echt’ contact met een ander)
 • Submodaliteiten (de verschillen die het verschil maken)
 • Het META Model (hoe verhelder je je communicatie)
 • Het Milton Model (hoe wordt je communicatie effectiever)
 • Hypnose
 • De SMART methode voor het stellen van doelen
 • Diverse NLP technieken zoals
  • Werken met delen
  • Grip op je gevoel
  • Grip op je gedachten
  • Grip op je verleden
  • De fast fobia cure
  • De SWISH
Internationaal erkend NLP certificaat

Aan het eind van de opleiding ontvang je je NLP Practitioner Certificaat. Je mag maximaal anderhalve dag van de training missen voor het verkrijgen van je certificaat. Mis je meer dan anderhalve dag dan kun je die later inhalen. Dat kan tot een jaar na de afronding van de training. Het Internationaal erkende NLP Practitioner Certificaat geeft je ook de mogelijkheid om door te stromen naar de Master Practitioner opleiding.

Bijscholingscertificaat

De NLP Practitioner Opleiding van de TranceArt Academie in Den Haag is door de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten (NBVH) geaccrediteerd met 90 bijscholingspunten. Hypnotherapeuten krijgen na het met goed gevolg doorlopen van de training een bijscholingscertificaat uitgereikt door de Trance Art Academie.

Wij verzorgen voor jou:
 • Een zeer gemotiveerde trainer!
 • Een uitgebreide manual met alle theorie en oefeningen.
 • Deelname aan een samengestelde intervisiegroep.
 • Een lekkere lunch tijdens de lesblokken.
Investering in jezelf:

€ 1.950,- , inclusief koffie, thee, lunches en manual
* Het is mogelijk om in delen te betalen. Zie hiervoor het inschrijfformulier.

 

Lesdagen
Blokken NLP Practitioner Data Tijden
NLP Practitioner Blok 1 9, 10, 11 november 2016 10.00 – 17.00 uur
NLP Practitioner Blok 2 7, 8, 9 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur
NLP Practitioner Blok 3  4, 5, 6 november 2016 10.00 – 17.00 uur
NLP Practitioner Blok 4  2, 3, 4 december 2016 10.00 – 17.00 uur
NLP Practitioner Blok 5  13, 14, 15 januari 2017 10.00 – 17.00 uur
NLP Practitioner Blok 6  10, 11, 12 februari 2017 10.00 – 17.00 uur
 De trainer

Erik Willems is internationaal erkend NLP trainer, gecertificeerd hypnotherapeut en heeft een eigen praktijk in Amsterdam. Hij is opgeleid door onder andere John Overdurf (NLP Trainers Training en conversationele hypnose), Jeffrey Zeig (Ericksoniaanse hypnotherapie), Igor Ledochowski (conversationele hypnose) Richard Bandler (NLP) en David Shephard (Time Line Therapy).

Hij is als Hoofddocent NLP en docent Ericksoniaanse Hypnose verbonden aan TranceArt Academie  in Den Haag en geeft regelmatig workshops voor de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) en lezingen over hypnose op universiteiten.

Naast zijn werk als therapeut en docent is hij theaterregisseur en schrijver en heeft hij voorstellingen gemaakt bij onder andere Toneelgroep Amsterdam, het Noord Nederlands Toneel, de Parade en Festival de Boulevard.

Inschrijven:

Klik hier

%d bloggers liken dit: